Катушка запалювання Dodge Journey, Jeep Compass, Patriot 2.4 U5104 NGK

1 773 грн.
 сьогодні
Виробник
NGK (Японія) Виробництво Японія
Каталоговий номер
U5104
  • Доставка по Україні
    -  Новою Поштою,
    - самовивіз в м.Харків
    - кур'єром до дверей по всій країні
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін / повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Котушка запалювання NGK U5104 відповідає за процес займання паливно-повітряної суміші в циліндрі двигуна. Котушка запалювання NGK U5104 застосовується на автомобілях Dodge Journey, Jeep Compass та Jeep Patriot з двигуном об'ємом 2.4 літри. Каталожний номер котушки запалювання NGK U5104 забезпечує можливість правильно підібрати запчасть для заміни існуючої несправної деталі на автомобілі. Котушка виготовлена Японським виробником NGK і відноситься до високоякісних компонентів.

Котушка запалювання NGK U5104 має високу ефективність та стабільність роботи в широкому діапазоні, забезпечуючи оптимальну напругу для потужнішої іскри. Котушка призначена для забезпечення точної та стабільної роботи двигуна, зменшення викидів шкідливих речовин та економії палива.

Котушка запалювання NGK U5104 пройшла всі необхідні випробування та сертифікацію на відповідність стандартам якості та безпеки.

Деталь легко встановлюється на автомобіль та гарантує тривалий термін служби при правильній експлуатації на автомобілях Dodge Avenger, Caliber, Journey, Jeep Compass та Jeep Patriot.

Застосування

Товар підходить до маркам/моделям авто :
- Chrysler: Sebring
- Dodge: Avenger, Caliber, Journey
- Fiat: Freemont
- Jeep: Compass, Patriot
Товарна група:
- Електрична частина Котушка запалювання